Divine U12-2 Waterdragers U12-1

Na vijf nederlagen op een rij moesten de jongens vandaag tegen de waterdragers. Ondanks de verlies partijen was er een hoge opkomst op twee blessure gevallen na was iedereen aanwezig dus met de teamspirit zat het goed en zo begonnen we met elf man aan de wedstrijd.
Coach Amerson gaf nog de laatste tips en vanaf de sprongbal tot het einde van de eerste periode was het net een orkaan die over veld 1 raasde 10-0 voor divine. In de tweede derde en vierde periode lukte het onze jongens niet om de bal door de ring te krijgen. Bij de rust stond het 10-10.

In de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op Divine had aanvallend wat meer geluk maar het verschil werd vooral verdedigend gemaakt, het koste coach Ricardo tijdelijk zijn stem maar betaalde zich uit in veel rebounds voor ons en snelle uitbraken waarbij we de bal weer met regelmaat door de ring kregen met nog twee periodes te gaan stond het 22-17 voor Divine. Zion kon alleen nog we gaan winnen we gaan winnen we gaan winnen uitbrengen maar zover was het nog niet. Coach Amerson gaf weer nuttige tips aan onze jongens die duidelijk vermoeid waren.
Gelukkig was Waterdragers ook moe en zo werd het eind van de wedstrijd een spannende,vooral voor de coaches,want de jongens waren niet van plan deze kans op een overwinning te laten glippen. Iedereen gaf nog één keer alles en zo kon onder luidt gejuich en applaus vanaf de tribunes het team zijn eerste overwinning vieren. 29-23

Jongens gefeliciteerd!!
Een zwaar bevochten maar verdiende winst.