Kleding / Tenue

Clubtenues teams Peanuts, U10 en U12

Voor de teams tot en met U12, gaat Divine clubtenues kopen. Dit tenue blijft eigendom van de club. Een tenue huren kost € 35 per seizoen. Gaat uw kind naar een nieuw team, dan krijgt het een tenue van dat team. Per seizoen zal de coach afhankelijk van de beschikbare maten bepalen welk nummer naar welke speler gaat. De verdere taken en verantwoordelijkheden betreffende het clubtenue zal in een apart bericht volgen. Het oude tenue kunt u ofwel behouden of inleveren. De club kan de shirts gebruiken voor nieuwe leden die nog even moeten wachten op een levering.
Alleen leden die de contributie hebben betaald, krijgen het clubtenue.

Eigen tenues teams U14, U16, U18, U22 en heren/dames

Vanaf de teams U14 moeten de leden zelf een shirt kopen bij de vereniging. Een nieuw tenue kost €50.Het eventuele oude tenue kunt u ofwel behouden of inleveren. De club kan de shirts gebruiken voor nieuwe leden die nog even moeten wachten op een levering.
Alleen leden die de contributie hebben betaald, kunnen een tenue bestellen

Nummers

In een team mogen geen dubbele nummers zijn.  Bij de teams tot en met U12 zal dit niet meer voorkomen omdat we clubtenues hebben.  Bij de teams vanaf U14 zal per leeftijds categorie het volgende gelden: Team 1 heeft de nummers 4 tot en met 20.  Team 2 heeft de nummers 24 – 40. In geval van een team 3 krijgen zij de nummers 4 tot en met 20. 

Shooting Shirt

Als onderdeel van de afspraken met Kelme is er ook de mogelijkheid om een shooting shirts (=warmloopshirt) met het Divine logo te bestellen. Dit kost € 20. Je kan het tenue vanaf januari bestellen op de website van Kelme.

Nieuw: Divine Hoody

Leuk en lekker warm. Een Hoody met Divine logo is te koop bij de Nultien winkel op de Nieuwe Binnenweg. Een hoody kost daar € 22,-
hoody

Clubkleding bestellen gaat als volgt

Vul onderstaand formulier in en maak het geld over naar Divine. Er wordt besteld als:

  • Het geld op de rekening van Divine staat: NL12 INGB 0001 6200 92 t.n.v. Basketballvereniging Divine Rotterdam
  • Je hebt de contributie betaald
  • Je alle gegevens goed hebt ingevoerd