Over Divine

Basketballvereniging Divine is de basketballvereniging in het centrum van Rotterdam. Hieronder vindt u algemene informatie over de vereniging.

Vrijwilligers

Divine is een vereniging. Een vereniging is een organisatie die draait op leden. De leden zijn dus de vereniging zelf. Alle taken binnen Divine worden uitgevoerd door vrijwilligers. Niemand wordt betaald.

Bestuur

Basketballvereniging Divine heeft een bestuur met een voorzitter, vice-voorzitter, secretaris, penningmeester, wedstrijdsecretaris en lid contributiezaken. Het bestuur zorgt onder andere voor de organisatie van trainingen en wedstrijden, inschrijving van leden, contributie-inning, organiseren van cursussen en het verder ontwikkelen van de vereniging. Meer informatie over het bestuur vindt u onder het kopje ledeninformatie-bestuur. U kunt het beste contact opnemen met het bestuur via email: divinebasketball@gmail.com

Locatie

De hoofdlocatie van basketballvereniging Divine is sporthal Oostervant. In sporthal Oostervant wordt getraind op de maandag en woensdag en worden op zaterdagen de thuiswedstrijden gespeeld. De teams van Divine trainen ook in verschillende gymzalen in de buurt. De adressen van deze locaties vindt u onder het kopje Over Divine – locaties.

Nederlandse Basketballbond

Basketballvereniging Divine en al haar leden zijn lid van de Nederlandse Basketballbond (NBB). Divine betaalt voor al haar leden een bedrag aan de NBB, zodat zij mee kunnen doen aan de basketballcompetitie.
http://west.basketball.nl